Meny Lukk

Kjøpsbetingelser

Betaling

Betaling med kredittkort: Kjøpesum belastes når ordren blir registrert.
Betaling med Vipps: Kjøpesum blir reservert når ordren blir registrert. Belastes når ordren er pakket og klar til sending.

Levering

Alle priser er oppgitt inkludert merverdiavgift, uten frakt.
Frakt fast pris kr 89 tilkommer på alle bestillinger under kr 1500.
Vi sender varen i løpet av 2-3 virkedager.
Varer sendes med Posten.
Posten går fra Son hverdager ca kl 16.
Små varer sendes i brev når det er mulig (ikke med sporing).
Større varer sendes som Norgespakke, med sporing.

Angrerett

Du har alltid 14 dager angre-/returrett når du handler hos oss. Det er lov å ombestemme seg.
Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen. Produktet må returneres i originalemballasjen og du må selv betale returfrakt.

Fyll ut angrerettskjema og send pakken til: 
Umah
Praktisk Talt AS
Gråtrostveien 5
1555 Son
Epost: post@umah.no

Last ned angreskjema her

Reklamasjon

Er varen(e) ødelagt? Ta et bilde og send oss en mail. Dette finner vi en løsning på! Det kan være ved at varen blir reparert eller byttet, eller du får avslag i prisen eller pengene tilbake. Du må reklamere innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen ved varen.

Dersom du er misfornøyd med løsningen kan du ta kontakt med Forbrukerrådet.

Uavhentede pakker

Hvis en pakke med en kjøpt vare ikke hentes ut – det har skjedd – returneres den til oss. Når vi mottar en retur med uavhentet pakke vil kunden bli kreditert kjøpesummen minus returomkostninger (p.t. kr 300). Beløpet krediteres betalingsmiddelet brukt i nettbutikken.

Om vintage 

Mange av våre produkter er vintage gjenstander (tepper, puffer og puter). Hvert eneste produkt har sin historie, som startet lenge før det kom til oss i Umah. Derfor kan varn ha fargevariasjoner, slitasje, reparasjoner, bruksmerker eller flekker. Disse er ikke feil, de er en del av sjarmen og karakteren ved en vintage gjenstand. Fargenyanser kan variere med belysning og/eller med innstillinger på din skjerm. 

Hvert vintage produkt er utvalgt med ekspertise og nøyaktighet, for å sikre mot store og åpenbare feil. Noen ganger blir gjenstander reparert på slitasjepunkter før de sendes til oss. Det er viktig at du er klar over at mindre reparasjoner og bruksmerker er en del av produktets historie. 

Vintage produkter er vasket og tørket under Marokkos sol før de ble sendt til oss. Kontakt oss gjerne for nærmere opplysninger. 

Forbehold

Vi gjør vårt ytterste for å gi god og riktig informasjon om våre produkter. Alle kan gjøre feil. Også vi. Vi må derfor ta forbehold om feil i priser, beskrivelser og/eller annen informasjon. Ta kontakt med oss dersom du ser noe du mener er feil. 

Hilsen oss i Praktisk Talt AS/Umah.no

Org. Nr 920756190