Meny Lukk

Om oss

Om oss – Umah

Du har nå kommet til nettbutikken Umah. Her finner du små og store skatter vi har hentet hjem fra ulike deler av verden.

I første omgang fokuserer vi på Marokko og Bali. Alle våre produkter er håndlaget av flinke og stolte håndverkere i landsbyer og lokalmiljøer. I mange tilfeller er det kvinner som står for produksjon og distribusjon.

Produktene er kjøpt direkte fra kilden, med færrest mulig mellomledd som skal tjene penger. Betalingen for produktene kommer dermed familier og lokalmiljø direkte til gode.

Umah eies av Praktisk Talt AS. Vi er et lite familiedrevet selskap med adresse i Son, der familien Søderholm står bak. Her står det litt om hva Umah betyr.

Gro har god kontroll på produkter, innkjøp og kontakt med våre representanter internasjonalt. Familiens og bedriftens største estetiske kapasitet.

Jørn løser det meste i tekniske utfordringer, i den digitale og praktiske verden. Fotograf, skribent, og selvutnevnt sjåfør på bil, lastebil og scooter. Våre sønner Brage og Gard er medeiere og aktive i selskapets styre.

Vi har forlengst droppet pakketurer på reiser. Vi har organisert våre egne reiser, tatt litt sjanser og latt det stå til. Det har gitt mange gode opplevelser og møter med bra mennesker på bra steder. Stoltheten i å lage noe med egne hender eller å gjøre en innsats for andre i sitt eget miljø er universell, uansett hvor i verden du kommer fra.

Den stoltheten er fellesnevneren for alle produkter vi tar med hjem og tilbyr gjennom nettbutikken Umah.