Meny Lukk

Tilbakemeldinger fra kunder

Super service og nydelig produkt!

Rated 5,0 out of 5
desember 10, 2023

Jeg er utrolig fornøyd med veggpynten jeg kjøpte fra Umah. Ikke minst har jeg aldri vært borti så god service før, og jeg fikk også et nydelig kort med på kjøpet 🥰 Veldig wow-faktor på det hele!

Kristin Emilie Aamodt

Flott dekor raskt levert

Rated 5,0 out of 5
november 8, 2023

Jeg bestilte to veggdekor, et større kurvfat og en vifte. De ble flott dekor på veggen. Viften var større og finere i virkeligheten enn på bildet. Varene ble bestilt på søndag og var hos meg på tirsdag. God kundeservice og rask levering. Veldig fornøyd!

Tone T

Lekker puff – og unik kundeservice ⭐️

Rated 5,0 out of 5
august 4, 2023

Jeg bestilte en vintage Marrokansk puff. Den var lekker på bildet, men wow! enda lekrere i virkeligheten!! Og leveringen var lynrask. Bestillte onsdag og mottok fredag. Den personlige servicen jeg fikk var helt enestående. (Og noe jeg aldri har opplevd i en nettbuttikk tidligere.) Anbefaler denne nettbutikken på det varmeste ❤️

Hege Thoresen

Superfin og unik puff!

Rated 5,0 out of 5
juli 30, 2023

Veldig fornøyd med puffen jeg kjøpte fra Umah! Hyggelig hilsen på pakken og puffen var i nydelige farger! Den er allerede tatt i bruk av både meg og hund 🙂

Gjertrud

Fantastisk!

Rated 5,0 out of 5
juli 25, 2023

Ekstraordinær service og en veldig hyggelig handel! Jeg bestilte diverse veggdekor/fat fra Bali fra Umah/nettbutikken, og fikk helt nydelige kvalitetsvarer levert hjem på døra🙌 Varene var vakkert innpakket – over all forventning! – og det er helt tydelig at dere som driver Umah er svært engasjerte og brenner for varene deres. Tusen takk!☀️ Alt helt topp, og jeg gleder meg til å handle hos dere igjen.

Helle R.P.

Skriv en omtale