Meny Lukk

Tilbakemeldinger fra kunder

Personlig og varm hilsen med på kjøpet

mars 6, 2024

Måtte smile da jeg åpnet det som kun skulle være en enkel nøkkelring. Fikk et utrolig fint kort med på kjøpet som rørte meg. «Tusen takk for at du valgte å handle hos Umah. Dette er en av mine favoritt nøkkelringer fra Bali. Håper du liker den like godt som jeg gjør. Med ønske om en deilig vår. Varme hilsner.» Tusen takk Jørn og Gro, dere demonstrerer en utrolig fin væremåte og viser at dere er gjennomtenkte og følende mennesker.

Martine Sorthe

Super service og nydelig produkt!

desember 10, 2023

Jeg er utrolig fornøyd med veggpynten jeg kjøpte fra Umah. Ikke minst har jeg aldri vært borti så god service før, og jeg fikk også et nydelig kort med på kjøpet 🥰 Veldig wow-faktor på det hele!

Kristin Emilie Aamodt

Flott dekor raskt levert

november 8, 2023

Jeg bestilte to veggdekor, et større kurvfat og en vifte. De ble flott dekor på veggen. Viften var større og finere i virkeligheten enn på bildet. Varene ble bestilt på søndag og var hos meg på tirsdag. God kundeservice og rask levering. Veldig fornøyd!

Tone T

Lekker puff – og unik kundeservice ⭐️

august 4, 2023

Jeg bestilte en vintage Marrokansk puff. Den var lekker på bildet, men wow! enda lekrere i virkeligheten!! Og leveringen var lynrask. Bestillte onsdag og mottok fredag. Den personlige servicen jeg fikk var helt enestående. (Og noe jeg aldri har opplevd i en nettbuttikk tidligere.) Anbefaler denne nettbutikken på det varmeste ❤️

Hege Thoresen

Superfin og unik puff!

juli 30, 2023

Veldig fornøyd med puffen jeg kjøpte fra Umah! Hyggelig hilsen på pakken og puffen var i nydelige farger! Den er allerede tatt i bruk av både meg og hund 🙂

Gjertrud

Skriv en omtale