Meny Lukk

Tilbakemeldinger fra kunder

Nydelige vintage puter

Rated 5 out of 5
mai 28, 2022

Jeg kjøpte to vintage ullputer og de er bare helt nydelige. God og personlig service fikk jeg også✨✨anbefales!

Marlen Klev

Unik puff- super service

Rated 5 out of 5
april 1, 2022

Utrolig fornøyd med kjøpet av puff, etter å ha vært på jakt etter spesiell en over lang tid. Denne var helt super på alle måter! Et ekstra pluss for kjempebra og personlig kundeservice!

Anne

Suveren service og nydelig teppe med sjel

Rated 5 out of 5
februar 7, 2022

Dette er den desidert beste nettbutikken eg nokon gang har handla i! Eg har vært på leit etter et marokkansk løper i flere år, men ikkje funnet det riktige for meg. Etter å ha tatt kontakt med Gro, satte ho i gang med å leite etter teppe og eg har nå fått et enda vakrere teppe enn eg såg for meg. Dette i tillegg til den unike service, med personlig helsing med pakken gjer heile kjøpet til en unik opplevelse som gjør meg varm i hjerte❤️

Anbefales på det varmeste!

Lene Lerøy

Ypperlig service og tepper med historie

Rated 5 out of 5
desember 9, 2021

Hele handelen startet med en eksepsjonelt hyggelig og hjelpsom Gro. Jeg har lenge lett etter det perfekte teppet, og heldigvis dukket denne nettsiden opp. Der fant jeg DET teppet som jeg har smådrømt litt om. I akkurat det materiale og farger jeg var ute etter. Og jeg kan skryte av at det er over 60 år gammelt – ganske utrolig. Hele konseptet til Umah er upåklagelig, og jeg gleder meg til neste jeg gang jeg har råd til å unne meg enda en skatt herfra. Tusen takk!!

Victoria Hausberg Knutsen

Det vakreste teppet✨

Rated 5 out of 5
november 21, 2021

Min favoritt butikk. Finner alltid noe i min smak. Siste erobring det vakreste Azelal teppe fra Marokko, helt fantastisk mykt å gå barbent på.

Takk for utrolig god service, koselig personlig melding og ryddig og rask handel. Anbefales på det varmeste🙏🏻

Lise

Skriv en omtale